Ураганний вітер залишив без будинку матір з дев'ятирічним сином в Австралії. Про це передає видання "7news".

Як повідомляється, матері і синові вдалося буквально "обдурити смерть", коли дерево розвалило їх будинок на дві частини під час сильних штормів в штаті Вікторія.

Роксана Біволчефф і її дев'ятирічний син Джуп були в своєму будинку в Олінді. Раптово їх будинок виявився розірваний на частини.

Величезні дерева звалилися на будинок через сильний вітер, розділивши матір і сина.

" це було жахливо. Це було найогидніше почуття, коли я заглянула в вітальню і побачила, що моя спальня знаходиться окремо від того приміщення, де повинен був лежати мій син», - розповіла Роксана.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Вона додала, що вони опинилися по різні боки завалу.

"ми були розлучені, але він був живий, а я була жива", - згадує жінка. Налякана Роксана покликала сина, щоб заспокоїти його, поки не прибуде допомога.

"я буквально прилип до бічної стіни, найближчої до шафи, з гілкою на ногах", - розповідає хлопчик.

Жінка зазначає, що її будинок «перетворився на пекло».

На допомогу постраждалим прибули двоє офіцерів з поліцейської дільниці Белгрейва, які пройшли пішки близько півтора кілометрів в небезпечних умовах.

Роксана провела п'ять днів у лікарні з важким струсом мозку, розірваною ниркою, переломом носа - їй треба було накласти 15 швів.

Її син відбувся подряпинами і вважає, що це просто «неймовірна удача».

Їх будинок не підлягає ремонту, і його потрібно буде знести. Зараз небайдужі сусіди збирають гроші на будівництво нового житла для матері і сина.

Нагадаємо, раніше Погода не дасть українцям насолодитися останніми вихідними весни: шашлики скасовуються. Останні вихідні весни запам'ятаються грозами і дощами.

Як повідомляє портал "Знай.uа" На голови українців посипалися крижини розміром з яйце: негода захопила всю країну. Останні дні в Україні погіршується погода і це стосується не тільки падіння температури, а й ураганів, які приносять за собою дощі з градом.

Також "Знай.иuа" писав, що Україна перетвориться на "холодну Скандинавію" під кінець травня: суцільні дощі та грози.