Стало відомо про те, що в Україні можна продати монету номіналом в 1 гривню за 300 тисяч гривень. Простий і швидкий спосіб підзаробити просто перевіривши кишені.

Так, на сайті OLX монету 1992 року продають від 15 до 30 тисяч гривень. Її особливість-гладкий гурт-ребро монети без будь-яких написів або зубців.

Продаж монет, фото: скріншот
Продаж монет, фото: скріншот

Йдеться про копійку номіналом в 1 гривню. Унікальний екземпляр виставили для колекції нумізматів, які мріють роздобути цю монету.

На самому початку гурт був гладким у всіх монетах, але, вже на початку 16 століття в Європу привезли спеціальну машинку для нанесення на них візерунків.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

При цьому, на спеціальному порталі Monitex її виставили за 30 тисяч гривень, і як зазначено в оголошенні, у автора таких в наявності більше п'яти штук.

Продаж монет, фото: скріншот
Продаж монет, фото: скріншот

Це не єдині монети, які можна дорого продати в мережі. Наприклад, гривня 1995 року продається за тисячу гривень, а ось 2001 вже за 3 тисячі. Вся справа в кількості надрукованих примірників в певний період.

Варто при цьому відзначити, що українська валюта була офіційно введена в якості грошової одиниці 2 вересня 1996 року, проте друкувати і карбувати копійки почали в далекому 1992 році.

Монети в 1 гривню викарбували ще в 1995-1996 році, і були випущені в обіг лише в березні 1997 року.

А ось монети 1992 і зовсім є рідкісним екземпляром, так як друкувалися на пробу.

Раніше повідомляли, як запалити грошову свічку на фінансовий успіх-мінімум дій і максимум результату.

Як повідомляв Знай.ua, вчений і священик розповіли про Ісуса і екстрасенсів: "хтось наврочив".

Знай.uа писав, напівголий Піп поставив Харків на вуха: шастав по під'їздах в шортах і з кадилом.