У відомої співачки Марини Максимової, яку знають під сценічним ім'ям МакЅим медики виявили пневмонію, підозрюють коронавірусну інфекцію. Напередодні 38-ми річна артистка виступала в Казані і на сцені їй стало дуже зле, та так, що охороні довелося виводити її під руки.

Про це журналістам розповіла генеральний менеджер співачки Маргарита Соколова.

МакЅим, фото: Instagram
МакЅим, фото: Instagram

На запитання журналістів, чи є підозри, що пневмонія у артистки викликана коронавірусом, менеджер відповіла: "у неї коронавірус, чому ні. У мене знайшли вірус, хоча у мене теж пневмонія — у неї - не знайшли. У декого він на слизовій не сидить чомусь, як у Марини, тобто вона здавала тест кілька разів, у неї нічого не було. У неї з перового разу-негативний, а у мене – позитивний".

Маргарита Соколова підтвердила, що співачка зараз лежить у лікарні з 40-відсотковим ураженням легень і проходить лікування, менеджер зараз також у лікарні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Марина виступала на в Казані в суботу, 12 червня, глядачі помітили, що співачка пішла зі сцени під руки охорони. Виявилося, що у неї була дуже висока температура.

"Ми навіть не знали, що таке можливо. Думали,що підпростила-буває. Вона не могла це все взяти і кинути. А бачите, як виявилося", - зазначила Маргарита Соколова.

Раніше повідомляли, на Харківщині четверо дітей отруїлися грибами, які приготувала бабуся: медики зробили все можливе.

Як повідомляв Знай.uа, десятки дітей отруїлися на українському курорті, поліція проводить розслідування.

Знай.uа писав, помер хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс.