У четвер, 17 червня, температура повітря в Україні очікується в межах +21 +28 градусів. На Сході та Півдні країни пройдуть дощі та грози, можливий шквальний вітер.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, циклон над Кримом і Приазов'ям у цей день зумовить погану погоду. Температура повітря в південних областях складе +21 +24 градуси.

Водночас повітря на Сході України прогріється до +21 +26 градусів. У північно-східній частині буде трохи тепліше – +25 +27 градусів.

У свою чергу синоптик Наталка Діденко у своєму Facebook повідомляє, що в східних і південних регіонах можливі грози, гради і сильні дощі.

"На Заході і Півночі дощі блокуватиме антициклон з північного сходу. Тому істотні опади малоймовірні, хіба що в прикордонних районах. У Чернівецьку область і південні райони Київщини доберуться локальні опади", - написала Діденко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Києві в четвер буде по-літньому спекотно і сонячно. Температура повітря в столиці складе +26 +28 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять святителя Митрофана Константинопольського. На Митрофана наші предки стежили за вечірньою зорею: червона зоря – до вітру; світла і жовта – до дощу. У цей період зацвітають пізні сорти горобини, яблуні.

погода 17 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.