Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік не особливо часто радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч користувачів.

Як відомо, 13 червня Катерина Репяхова відзначила свій 27-й день народження, в колі сім'ї та близьких, а вже 14 числа вирушила народжувати в київський пологовий будинок. Вночі о 2:40 малюк Михайло з'явився на світ. Віктор Павлік повідомив у соцмережі зріст і вагу хлопчика – 53 см, 3400 грам.

Не пройшло і пари днів після пологів молодої дружини, а 55-річний артист вже відправився на репецію гурту Pavlik OverDrive, солістом якої є його старший син Олександр від попереднього шлюбу.

скріншот з Insta Stories Віктора Павліка

скріншот з Insta Stories Віктора Павліка

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Можна припустити, що Павлік вирішив відвідати базу, тому що незабаром очікується їх спільний концерт. До речі, музиканти записують нові версії легендарних пісень Віктора.

Раніше ми писали про те, що дружина Віктора Павліка Реп'яхова знову опинилася в лікарні після пологів: "Мені стало гірше". Дівчина повідомила про погіршення самопочуття.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов з гумором підтримав новоспеченого тата Віктора Павліка: "Пашка, вітаю!"

Як повідомляв портал Знай.иа, Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася першим фото малюка: "Весь світ зупинився".

Також портал Знай.иа писав, що новоспечений тато Віктор Павлік розчулив фото з сином: маленьке диво на руках.