Згідно з місячним календарем символом 17 червня є Фенікс. 8 місячний день починається з 11:21.

За словами астрологів, сьогодні, енергетично нестійкий день, щоб пережити його пережити слід зберігати внутрішній спокій.

8 місячний день - день перетворень, кардинальних змін, внутрішньої трансформації, переродження. Людський організм повністю перебудовується. Відбуваються невидимі для нас зміни на біохімічному рівні, на рівні клітин і тканин. Організм насичується енергією.

Фахівці радять підвести підсумки минулих 7 днів. Це ваш шанс почати життя "з чистого аркуша". Ідеальний час, щоб по-іншому поглянути на речі і обміркувати життя.

Гороскоп, скріншот: Youtube
Гороскоп, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У цей день рекомендується: близькі поїздки; прибирання; переїзд; початок нової роботи; трансформація; справи, що вимагають точності; аудит; заняття інтелектуальною працею; зайнятися харчуванням; підібрати дієту; питання здоров'я; здавати аналізи; процедури; краси; запуск реклами; аналіз матеріалів; навчання.

Не рекомендується: ризикувати; великі грошові угоди; бути пасивним; розпорошуватися на порожні справи; справи на перспективу; купувати/продавати нерухомість.

Гороскоп, фото pixabay
Гороскоп, фото pixabay

Ритуал "Чищення ліжка"

У будь-який час поміняйте ліжко, під час зміни, в момент, коли матрац порожній, почніть робити змахуючі рухи в бік вікна і вимовляєте: "Все, що заважає мені спати і набиратися сил - геть звідси! Все, що заважає мені бачити чарівні і добрі сни - геть звідси! Все, що не дає мені відпочити - геть звідси!".

Сновидіння

У цей день часто сняться віщі сни. Важливо обов'язково запам'ятати свій сон, так як в ньому ви можете побачити дуже багато важливих для вас речей. Наприклад, сни в цей день часто вказують на справжнє призначення людини, на те, чим йому потрібно займатися. Не виключено, що ви навіть зможете краще зрозуміти себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Що обіцяють зірки 16 червня: день під знаком флюгера і "бумеранг долі"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Супермісяць 26 травня: коли спостерігати аномальне затемнення і чого категорично не можна робити сьогодні

Також «Знай.иа " писав, що Як запалити грошову свічку на фінансовий успіх-мінімум дій і максимум результату