Щороку в світі святкують День батька. В Україні також згадують про те, як важливо батьківське виховання для дитини, і яку роль вона відіграє в житті малюка.

Ось багатьох країнах цей день припадає на третю неділю червня, і в 2021 році він випав на 20 червня - в один день з Трійцею. У це свято варто привітати всіх чоловіків, які вже стали батьками, або якраз знаходяться в очікуванні чада.

На честь цього ми вирішили згадати зіркових батьків України, які вже відчули, або тільки готуються спробувати себе в новій ролі.

Арсен Мірзоян. Артист був одружений двічі, і тепер виховує чотирьох дітей. Від першого шлюбу з Анною у нього народилося два сини-Влад і Артем. Після розлучення він одружився на Тоні Матвієнко, яка і стала причиною краху минулих відносин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чоловік закохався в дівчину, і зрозумів, що хоче бути з нею завжди. Так зав'язалися стосунки, і ось, вони разом вже багато років. У шлюбі у них народилася дочка Ніна.

Юрій Горбунов. Він також був одружений двічі, однак, дитина тільки від другого шлюбу з Катериною Осадчою. На початку 2017 року у пари народився син, якого вони назвали Іван.

Не так давно стало відомо, що сім'я знову чекає поповнення - Катя Осадча вагітна. Кого вони чекають і який термін-поки що невідомо.

Сергій Притула. Телеведучий став батьком вже тричі. У першому шлюбі у нього народився син Дмитро, якому вже 13 років. У 2015 році він одружився знову, на Катерині Сопельник. У пари народилася дочка Соломія в 2017 році, і в травні поточного року народилася друга дочка, яку назвали Стефанією.

А ось " Холостяк" Микита Добринін тільки готується стати батьком. Його обраниця Даша Квіткова, з якою вони познайомилися на проекті, в очікуванні дитини. Хлопчик повинен народитися в найближчі кілька тижнів, і пара з нетерпінням чекає цього моменту.

Анатолій Анатоліч. Одружений на Юлії Бойко-прес-аташе Світлани Лободи, яка стала хрещеною мамою дочки Аліси, яка народилася в 2011 році. У 2013 пара стала знову батьками і знову дочка - Лоліта. Зараз пара в очікуванні третьої дитини, і це буде хлопчик. Народитися повинен найближчим часом.

Олександр Зінченко. Про те, що чоловік незабаром стане батьком - стало відомо зовсім недавно, однак, новина стала резонансною. Через кілька днів після оголошення Новини, чоловік забив гол на одному з матчів, і присвятив його дружині владі Седан і малюкові.

Віктор Павлік. Кілька днів тому чоловік став батьком вчетверте. До цього у нього народилося два сини і дочка, однак, Павло Павлік помер минулого літа від онкології. Син Міша народився від Катерини Репяховой, і пара не може натішитися вже забутим відчуттям.

Дмитро Монатік. Чоловік одружений на Ірині, і цю пару називають однією з найміцніших і найкрасивіших в українському шоу-бізнесі. Сім'я виховує двох синів-Платона і Данила, яких ретельно намагаються вберігати від сторонніх очей.

Тільки кілька місяців тому Дмитро все ж зважився показати їхні обличчя, і це стало новиною номер один.

Нагадаємо, що зірка української збірної Зінченко стане татом: з'явилося фото вагітної Владики.

Раніше ми писали про те, що новонароджений син Віктора Павлика перевершив батька прямо в пологовому будинку: музикант ще той.

Як повідомляв портал Знай.ua, телеведучий Анатолій Анатоліч розповів, як збирається назвати довгоочікуваного сина: "маємо кілька варіантів".