Півзахисник "Манчестер Сіті" і зірка української збірної Олександр Зінченко оголосив про те, що вони з дружиною владою чекають на первістка.

"Мій світ", - написав футболіст у своєму Instagram.

До речі, Влада також розмістила в соцмережі знімок з коханим. У коментарях прості українці та знаменитості вітають пару з поповненням у сім'ї.

"Зіна постарався"," Вітаємо вас 😍😍😍", "Не поганий такий привоз 😂😂", "О, ще один Де Брюйне буде 👏🔥", - коментують радісну новину користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

скріншот

скріншот

Як відомо, Влада і Олександр одружилися 12 березня минулого року в українському посольстві в Британії. Весілля відбулося в серпні під Києвом.

Раніше ми писали про фіналі Ліги чемпіонів 2020/21: перемога Челсі над Манчестер Сіті і найкращий гравець матчу – Олександр Зінченко.

У поєдинку билися англійські клуби "Манчестер Сіті" і "Челсі", проте команді Пепа Гвардіоли не вдалося здобути перемогу над синіми під проводом Томаса Тухеля.

Нагадаємо, Олександр Зінченко достроково вибив чемпіонство у "Манчестер Юнайтед": третя перемога українця до ряду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Зінченко зібрався роздати все найдорожче, що у нього є, включаючи собак. Футболіст влаштував великий конкурс у соцмережі.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Зінченко зібрався готувати для собак: Влада Седан йому допоможе.