Для всіх українців, які мають відношення до виплат аліментів на утримання неповнолітніх дітей, з'явилися важливі новини. Так, у Міністерстві юстиції України вирішили розповісти, як вирішують питання проблемних аліментів. Цього разу головним героєм виявився українець, який не платив аліменти більше 9 років.

Справа дійшла до того, що довелося виставити на торги нерухоме майно боржника, проте справа прийняла зовсім інший поворот, після того, як "стягувачка" вирішила залишити квартиру собі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Міністерства юстиції України в мережі Facebook.

Аліменти, скріншот: YouTube
Аліменти, скріншот: YouTube

"9 років - з лютого 2012 року - людина відмовлявся платити аліменти на утримання дитини. З метою погашення заборгованості державним виконавцем Кальміуського відділу державної виконавчої служби в Маріуполі Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції / м. Харків / було звернуто стягнення на нерухоме майно боржника. Після третіх торгів майно не було реалізовано і стягувачка виявила бажання залишити його за собою. У зв'язку з чим, заборгованість по аліментах у сумі 174 860 грн було повністю погашено.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень
Показати ще

Загалом, протягом минулого тижня органи державної виконавчої служби стягнули 158, 2 млн грн аліментів. З них 39,3 млн грн проблемної заборгованості стягнуто завдяки застосуванню до боржників встановлених законом обмежень. Всього з початку 2021 стягнуто 2,7 млрд грн аліментних платежів.", - повідомляють в Мін'юсті.

Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook
Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, як зняти арешт з успадкованого житла - покрокова інструкція.

Як повідомляв Знай.uа, повернути спілкування з онуками: у Мін'юсті пояснили, як не втратити контакт з дітьми після розлучення батьків.

Знай.uа писав, десятки тисяч українців отримали зарплатний борг: у Мін'юсті показали реальні суми, які приховували від робітників.