Як відомо, справжня любов вимагає високого рівня відповідальності, осмисленості і готовності стояти один за одного в різних обставинах. Саме про таку пару і піде мова.

Про них розповіли АрміяInform, взявши невелике інтерв'ю про взаємини.

Володимир і Світлана познайомилися в лютому 2018 року. Спочатку навіть не знали, що отримують військову спеціальність в одному з університетів.

Світлана і Володимир, фото: Арміяінформ
Світлана і Володимир, фото: Арміяінформ

Вона в цей час проходила підготовку на військовій кафедрі, а чоловік готувався до випуску, і залишалося всього півроку.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Військову кар'єру вибрав не просто так, а усвідомлено, так як мріяв продовжити сімейну традицію. Батько і дідусь також були пов'язані з цією діяльністю.

Світлана і Володимир, фото: Арміяінформ
Світлана і Володимир, фото: Арміяінформ

Поки навчання тривало, молода пара постійно бачилися після занять, просто гуляли. Вже в червні хлопець зробив дівчині пропозицію, і в серпні вони розписалися.

Далі вони переїхали в Гвардійськ, так як Володимира відправили туди на роботу. Він прийняв відрядження взводом РХБЗ в окремій повітряно-десантній Дніпропетровській бригаді.

Зв'язувався з дружиною в ротації щодня, спілкуватися ніхто не забороняв, і кілька разів навіть вдалося побачитися.

Світлана і Володимир, фото: Арміяінформ
Світлана і Володимир, фото: Арміяінформ

Світлана ж вирішила підписати контракт з десантною бригадою, щоб бути завжди поруч з коханим чоловіком.

"Спочатку довелося дуже складно. Порівнюючи теорію зі справжньою службою, побачила багато відмінностей. Однак у мене є підтримка. Будучи 24/7 в районі бойових дій, Володимир допомагав мені, підказував, за що дуже йому вдячна" - розповіла дівчина.

Поруч вони знімають квартиру, всього в 20 хвилинах від служби. Бачаться в бригаді постійно, і всіма умовами більш ніж задоволені.

При цьому, під час ротацій Володимир залишає жінку на базі, йому так спокійніше, так як там умови не зовсім комфортні.

Світлана і Володимир, фото: Арміяінформ
Світлана і Володимир, фото: Арміяінформ

Хоча сама Світлана готова до цього, хоч і розуміє, що буде складно.

"Перетинатися на війні будемо рідко, але це хоч найменший шанс побачитися. Ми вже проходили випробування відстанню, дуже довготривале. Думаю, впораємося і цього разу " - підсумувала дівчина.

Нагадаємо, раніше "Разом-ми сила!": українцям розповіли історію "залізної" танкістки-красуні ЗСУ, яка охороняє країну від ворога

Як повідомляє портал "Знай.иа" 12-річна Настя живе на окупованому Донбасі і мріє показати свої вірші захисникам :" з Україною в серці"

Також "Знай.иа" писав, що Наймолодший командир ЗСУ Богдан Гарнага став грозою окупантів: Зеленський оцінив