Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram.

У четвер, 17 червня, ведуча програми "ТСН" розмістила на своїй сторінці в соцмережі патріотичний пост, в якому вона підтримала збірну України на Чемпіонаті Європи з футболу 2020.

На опублікованій фотографії Падалко позує в національній вишиванці та з шарфом з написом "Ukraine".

"Фан-зона" села Горбовичі до перегляду матчу готова. Україно, вперед!!! Будемо сьогодні вболівати за наших 😀?" - написала зірка.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як відомо, 17 червня в Бухаресті відбудеться другий матч на фінальному турнірі між нашою збірною та Північною Македонією. Перемога підопічних Андрія Шевченка над Північною Македонією оцінюється коефіцієнтом 1,67, нічия – 3,8, програш – 6,2.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко показала природну красу в прямому ефірі:"ніякого макіяжу".

Нагадаємо, Марічка Падалко розчулила фото з дорослою донькою: "Діти швидко ростуть". Молодша донька ведучої Катерина вже закінчила молодшу школу і готується до випускного балу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко пояснила батькам, як спілкуватися з доньками на пікантні теми: "Не всі готові". Телеведуча розмістила пост до Дня жіночого менструального здоров'я, в якому обговорила важливу тему.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко поділилася сімейним рецептом пісочного печива.