Сьогодні, 17 червня 2021 року, збірна України грає другий матч на Чемпіонаті Європи-2020 проти команди Північної Македонії.

Андрій Ярмоленко забив другий гол на цьому чемпіонаті в нинішньому матчі, в першому таймі на 29 хвилині. Через кілька хвилин збірна України знову закотила м'яч в ворота Північної Македонії на 34 хвилині. Другий гол забив Роман Яремчук.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Однак варто повернутися до стартового складу нашої збірної, Який вийшов на поле з перших хвилин. Андрій Шевченко випустив на поле Георгія Бущана (Динамо Київ), Віталія Миколенко (Динамо Київ), Іллю копітка (Динамо Київ), Олександра Караваєва (Динамо Київ), Тараса Степаненка (Шахтар), Руслана Малиновського (Аталанта), Олександра Зінченка (Манчестер Сіті ), Миколи Шапаренко (Динамо), Андрія Ярмоленка (Вест Хем) і Романа Яремчука (Гент).

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тренер збірної Північної Македонії, Ігор Ангеловский, випустив на молі Димитріївського, Ніколова, Аліоскі, Муслім, Велкоськи, Рістовскі, Спировски, Барді, Ельмас, Адемі і Пандеева.

У матчі ще не закінчився перший тайм, Україна веде з рахунком 2: 0. Вболіваємо за нашу збірну і віримо в перемогу. Команда воїнів повинна вийти з групи!

Нагадаємо, Україна - Північна Македонія: стартував матч Євро-2020 після поразки нашої збірної Нідерландам

Як повідомляв Знай.ua, вагітна дружина Зінченка Влада Седан потужно підтримала збірну перед Євро-2021: "Яка чарівна, в національних кольорах"

Також Знай.ua писав, гол Ярмоленко претендує на звання кращого м'яча 1-го туру Євро-2020: буде протистояти Роналду