З'явилася інформація, що інженер Крістен Бішоп разом з менеджером з продажу Софі Міллер з Х'юстона, штат Техас, вирішили помститися чоловікові за зраду, кинувши його в аеропорту Стамбула.

Цікавий факт-дві жінки ще в березні 2021 року дізналися, що зустрічаються з одним і тим же чоловіком протягом вже багатьох місяців. Про це повідомляє Fox News.

Зрада, скріншот: YouTube
Зрада, скріншот: YouTube

33-річна Крістен Бішоп протягом восьми місяців перебувала у відносинах з партнером, після чого отримала голосове повідомлення від 26-річної Софі Міллер з інформацією про її любовний зв'язок з тим же чоловіком. Сталося це за кілька днів до романтичної відпустки з "коханим", який вони збиралися провести в Туреччині. Жінки моментально згуртувалися і розробили план помсти.

Вони вилетіли в Стамбул різними рейсами, щоб згодом зустрітися в аеропорту і пред'явити чоловікові докази його зради, зокрема, фотографії.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відпочинок після зради, скріншот: Youtube
Відпочинок після зради, скріншот: Youtube

"Софі планувала прилетіти іншим рейсом, ніж ми. Ми не хотіли, щоб він бачив її по дорозі туди", - поділилася Крістен Бішоп.

Реакція чоловіка була досить пригнічена, він навіть втратив дар мови. Але жінки не зупинилися на цьому, розірвавши відносини з 34-річним партнером. Вони змінили у всіх бронюваннях його ім'я на ім'я Софі. Зокрема, на річковий круїз, екскурсію в печерах і в турецьку лазню.

33-річна Бішоп зізналася, що добре зблизилася з новоспеченою подругою протягом 8-денної поїздки. Це стало найщасливішим виходом з важкої ситуації зі зрадою.

Відпочинок після зради, скріншот: Youtube
Відпочинок після зради, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Наташа Корольова показала, з ким розважається після зради Тарзана: "Як ровесники"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Богдан заговорила про зраду після фіналу "Холостяка": "Інтим вважається?"

Також Знай.ua писав, список найвідоміших "колишніх" парочки Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе: розлучення, гроші, зради і купа діточок