28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов останній випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань після 11 сезону з Михайлом Заливако.

Відкинута Юля "Зайка" частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Зараз же дівчина поставила питання українцям, хто з них хоче скласти їй компанію у відпустці. Адже вона збирається в Албанію на 8 ночей.

Юля Зайка, фото з Instagram
Юля Зайка, фото з Instagram

Юля також додала, що виліт відбудеться 7 липня, а туристичний маршрут вже був продуманий - він фантастичний, за її словами.

"До речі, всі ці 8 днів ми будемо разом🥰 коротше, знову вирішила полетіти з незнайомцями в подорож😬 відпочинок організовує фірма @swttour_ukraine до проекту, я співпрацювала з ними як дизайнер🤓 вже в аеропорту кожному члену групи я подарую подаруночок. Летимо? ✈", - пише Юля "Зайка" у публікації.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

"Гарного відпочинку, Юляшка!!! Веселою тобі компашки! Наступного разу летимо сім'ями@julz_seven❤ ️", "Полетіли❤️ тільки обіцяй не будеш так фотошопити фотки😂 - дуже помітно. Юлечка, ти стройняшка і красуня🔥", "Знову Джессіка в ескорті звинуватить 😂 😂 😂 😂 😂 ", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Юля "Зайка" зважилася на побачення і вже розповіла про шикарного незнайомця: "Холостяк" Заливако і поруч не стоїть

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" показала, з яким хлопцем їй дуже добре разом: "Холостяка" Заливако і в думках немає

Також Знай.ua писав, Юля "Зайка" розповіла про інтим з Мішею Заливако на Холостяку