Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram.

Нещодавно на сторінці "Зірковий шлях" згадали інтерв'ю 26-річної співачки, в якому вона вперше розповіла про стосунки з актором Романом Полянським. Так, на думку Гросу, коли намагаєшся щось приховувати, "люди одразу все помічають".

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот: YouTube
Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот: YouTube

"А ви згодні з думкою співачки? 😏 Якось на запитання "Зіркового шляху" про особисте життя Аліна Гросу відповіла – нічого не приховувала. Мовляв, Роман Полянський майже завжди поруч. І якби вона хотіла переконати фанів, що вони просто друзі, нічого б не вдалося. Справді, зірка довгий час не підтверджувала ці стосунки, але й не заперечувала. Тим часом шанувальники ще довго мізкували, що коїться між знаменитостями 🤔", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу, Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва розповіли про свої хобі: чим займаються зірки у вільний час. Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли, хто зі знаменитостей варить свічки, а хто сам робить собі макіяж на концерти.

Нагадаємо, Настя Каменських, Аліна Гросу і Джамала розкрили секрет ідеального тіла до літа: "Ротик треба закрити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу наважилася на небезпечну процедуру, не кожен зможе: "Ковтати боляче".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу публічно зізналася в почуттях до Романа Полянського: вже не просто чутки.