Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується Інтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік, з якими зараз глава держави поділився радістю після перемоги збірної України над командою Північної Македонії в груповому етапі чемпіонату Європи-2020. Поєдинок відбувся сьогодні, 17 червня 2021 року, о 16:00.

Андрій Ярмоленко, фото: Instagram
Андрій Ярмоленко, фото: Instagram

Наші футболісти відкрили рахунок вже в першому таймі. Андрій Ярмоленко забив на 29 хвилині, і зробив це вдруге на цьому турнірі. Вже через п'ять хвилин Україна вела в матчі 2: 0. М'яч відправив у ворота Північної Македонії Роман Яремчук (34 хвилина).

"Два блискучих голи і заслужена перемога в грі з Північною Македонією! Пишаємося нашою збірною! Так тримати! З вами підтримка всієї України", - пише Володимир Зеленський у публікації.

"Кращі🔥😍", "🔥🔥🙌🙌 Слава Україні", "Пишаємося нашими🦁", "З голандією грали краще на порядок, правильно Ярмоленко сказав важка була ця гра", "могли б і краще...у 2 таймі розслабилися...😐", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Україна перемогла у другому турі Євро-2020 проти Північної Македонії: Ярмоленко та Яремчук врятували збірну

Як повідомляв Знай.ua, приймальню Зеленського прикрасили в стилі "Піратів Карибського моря": штучні джунглі серед бетону

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський повідомив про відступ окупантів - воїни ЗСУ звільнили місто