Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

А нещодавно знаменитість виставив яскравий кадр зі зйомок шоу "Хто зверху?", ведучими якого є Леся Нікітюк та Сергій Притула. Так артист приміряв коричневу сорочку з ніжно-блакитним квітковим принтом, а ноги Владислава "підмінив" манекен з зеленими шортами і капелюхом-сафарі.

Шоумен посміхався на камеру і пожартував, хто якщо видно шорти, то точно настало літо, а також анонсував випуск 24 серпня, де позмагається в команді з Тарасом Тополею і Олександром Педаном проти Джамали, Анни Різатдінової і Каті Павленко.

"Якщо шорти - точно літо!..😁

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хто Зверху?" в ефірі 24 серпня."

Варто відзначити, що раніше дружина Влада, Лілія, виставляла зворушливе чорно-біле фото з коханим з однієї з романтичних фотосесій. Шоумен ніжно обіймав жінку за талію, а сама Лілія приміряла шкіряний корсет з глибоким декольте.

"Виходжу з тіні чоловіка ... 😂 😜 ♥ ️"