Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і займається вихованням трьох дітей.

Цього разу 34-річна зірка розмістила в своїх Insta Stories цікаву фотографію, на якій вона похвалилася своїм борщем. Виявляється, у вільний час Анастасія часто готує смачні страви.

У підписі до кадру співачка зізналася, що може встигнути всі домашні справи буквально за 40 хвилин, і це дійсно вражає. Однак на себе, за словами знаменитості, часу зовсім не залишається, так як потрібно піклуватися про малюка Луку.

"Ось такий У мене борщ між іншим!!! Встигаю готувати, прати і прибирати за 40 хвилин! А маску собі зробити коли? Це зміна сну забрала у мене особистий час на себе", - підписала знімок Приходько.

скріншот з Insta Stories Анастасії Приходько

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

скріншот з Insta Stories Анастасії Приходько

Раніше ми писали про те, що Анастасія Приходько погодувала дитину грудьми на камеру і зізналася, що все життя любила ходити без косметики на обличчі.

Нагадаємо, Анастасія Приходько розповіла про головне табу у вихованні дітей: "Ніколи не почує цю фразу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Приходько розповіла про важкі випробування долі: "Багато поганого і страшного".

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько зізналася, якою була в 20 років: "Не подобаюся людям".