Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нещодавно 33-річна Нікітюк показала у своїх Insta Stories закулісся зйомок нового сезону шоу "Хто зверху", в якому є співведучою Сергія Притули.

На кадрах Леся позує в красивій твідовій сукні темно-синього кольору і капелюшку, як у Каті Осадчої. На камеру її знімає колега Олександр Педан.

"Це новий сезон "Хто зверху"! Новий канал, Сашка Педан, Сергій Дмитрович Притула, Леся Нікітюк – стартуємо!" - сказала телеведуча.

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк в купальнику показала гігантський живіт і стала мемом: ось як потрібно веселитися влітку.

Нагадаємо, Леся Нікітюк повернула Instagram і закрила рота хакеру: "Розумію, хто це зробив".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк з обличчям Гордона перелякала українців у Іnstagram: "П**да тобі".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк зізналася, що заробляє більше хлопця: "Ф*гово однозначно". Телеведуча задалася питанням, як зберегти стосунки з хлопцем, який заробляє менше, ніж дівчина.