Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією кумедним відео в Insta Stories.

Так, в кадрі з'явився автор-сценарист "Кварталу" Олександр Еллерт. Коханий "Холостячки" посперечався з нею і випив в автомобілі мінеральну воду за допомогою ніг.

Варто зазначити, що це могло закінчитися плачевно, адже в цей момент вони перебували в дорозі. Однак затія вийшла кумедною і в підсумку ніхто не постраждав.

"Так без рук... Без рук можеш? Так не працює, друг мій милий!" - звернулася до Еллерта Мішина.

Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories Ксенії Мішиної

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories Ксенії Мішиної

Як відомо, в п'ятницю, 18 червня, акторка святкує своє 32-річчя. Ймовірно, Мішина буде в цю особливу дату в колі своїх друзів та близьких.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, як Ксенія Мішина відгуляла весілля: "Гірко молодим!"

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина вигадала Еллерту дивне хобі: "У нього немає вибору".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник приготував сюрприз "Холостячці" Златі Огнєвіч: "Буде феєричним". Ведучий розповів, що буде в новому сезоні.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Еллерт показав, яка "Холостячка" Ксенія Мішина в ліжку: "Домовилися о 5 ранку".