Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч. Зірка хоче за прикладом минулої "Холостячки" Ксенії Мішиної знайти своє кохання.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram розмістили ролик зі зйомок другого сезону, які офіційно вже почалися.

У публікації наголошується, що підкорити серце "Холостячки" можна романтикою і драйвом. Злату Огнєвіч приваблюють впевнені чоловіки, які не бояться своїх емоцій. Ведучим нового сезону романтичного реаліті традиційно буде Григорій Решетник.

"Здається, тільки вчора завдяки телеканалу СТБ на українському ТБ народився проєкт "Холостячка", а сьогодні ми вже приступаємо до зйомок другого сезону! Він буде феєричним та незабутнім. Адже наша головна героїня – Злата Огнєвіч, а над проєктом працює найкраща команда країни. Впевнений, зовсім скоро Україна стане свідком нової історії кохання", - заявив ведучий.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Від кадру де Злата стоїть, а волосся і сукня розвиваються в мене аж мурашки, надіюся в ефірі це буде 😍 Це так шикарно, я ще ніколи так не чекала осінь)))", "Злата шикарна!", - написали глядачі в коментарях.

скріншот

Нагадаємо, Григорій Решетник надихнувся перед ефірами з Огнєвіч: "Час кохання".

Як повідомляв портал Знай.uа, Злата Огнєвіч вже у справі: Григорій Решетник злив перші кадри "Холостячки".

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник показав свою маленьку копію: майбутній "Холостяк".