Стало відомо про те, що популярна співачка, яка відома на весь світ своїми хітами, Біллі Айліш стала новою героїні номера журналу Rolling Stone. Її фотографія з'явилася на обкладинці.

Для цього дівчині провели спеціальну фотосесію, вона сама повідала шанувальникам про майбутній альбом, який вийде вже в наступному місяці.

Для даної фотосесії дівчина підібрала сукню від всесвітньо відомого бренду Gucci, кардиган від Helmut Lang, аксесуари Burberry, і свтер від Ralph Laurene. Все це неймовірно красиво, хоч і дуже дорого.

Біллі Айліш вже не та 16-річна дівчинка, яка тільки почала будувати свою кар'єру. Вона виросла, в цьому році їй виконує вже 20 років, тому і теми для міркувань стали більш серйозні.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як вона намагається приховати своє особисте життя від публіки, і як це, ставати дорослою на очах у мільйонів людей по всьому світу.

До слова, над знімками працювала фотограф Яна Яцюк, яка українського походження. Вона народилася в Івано-Франківську, і у свідомому віці вирішила переїхати в США.

Новий пост з обкладинкою серіалу, а також новими фотографіями, був опублікований на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, де вона зізналася, що це була її невелика мрія.

Нагадаємо, вічно "закутана" Біллі Айліш нарешті покаже все за 25 мільйонів.

Як повідомляв Знай.uа, Біллі Айліш заговорила про силу посеред пустелі: "Твоя…".

Знай.ua писав, Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті і розридалася: "Сподіваюся, ти відчуєш