Переможниця проекту "Холостяк" Анна Богдан має величезну аудиторію шанувальників, яких радує цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість показала як проводить час з коханим Михайлом Заливако.

Анна Богдан опублікувала нове фото з "Холостяком" Михайлом Заливако і розповіла, що вони піднялися в небо на повітряній кулі.

На опублікованому знімку можна побачити Михайла Заливако і Анну Богдан, які позують на тлі скель і озера. "Холостяк" одягнений в сині джинси, синю футболку і кросівки гірчичного кольору, а його кохана - в легке квітчасте плаття і чорні кросівки. При цьому Михайло Заливако тримає на руках Анну Богдан і пара пристрасно цілується.

У підписі до публікації Ганна Богдан повідомила, що пара піднялася в небо на повітряній кулі і поділилася враженнями від події.

"Я завжди мріяла полетіти на такій кулі ... колись це була лише мрія. Зараз - це вже реальність. Я не можу передати словами, які емоції відчуваєш, коли піднімаєшся вгору, коли спостерігаєш як десятки таких же величезних куль піднімаються разом з тобою. І о Боже... який там неймовірний вид" - написала Анна Богдан.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Анни Богдан: Instagram
Публікація Анни Богдан: Instagram
Публікація Анни Богдан: Instagram

Публікація Анни Богдан: Instagram
Публікація Анни Богдан: Instagram
Публікація Анни Богдан: Instagram

Нагадаємо, що "Холостячка" Мішина поскаржилася на егоїзм у відносинах: "Все будується на цьому"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кароль в Казахстані проговорилася про почуття до Балана: "Наші серцеві струни"

Також, "Знай.uа" писав, що Гросу зізналася, чому так довго приховувала любов з Полянським: "Люди відразу помічають"