У четвер, 17 червня відбувся концерт популярного артиста з Португалії Сальвадора Собрала. Там зібралася величезна кількість шанувальників, серед яких була і Джамала.

Нагадаємо, що Сальвадор собрал - переможець пісенного конкурсу "Євробачення-2017", який пройшов у Києві. Саме чоловікові Джамала вручила переможний Кришталевий мікрофон того року.

Зараз він відправився в тур по Україні, і почав свої гастролі саме зі столиці.

Головною родзинкою концерту стало кілька речей. Чоловік виконав пісню гурту Океан Ельзи "Обійми" українською мовою, і цей ролик опублікував собі сам соліст Святослав Вакарчук у соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також, Сальвадор Собрал виконав цю ж композицію вже з Джамалою, яка перемогла на Євробаченні роком раніше.

Дует вразив шанувальників неповторним вокалом і чуттєвістю. Епічності моменту надає те, що на одній сцені зустрілося відразу два переможці цього конкурсу.

Нагадаємо, що на момент перемоги чоловікові було 27 років, і йому вдалося набрати в кінцевому результаті 758 балів. Цей результат ще ніхто не побив, і досі вважається кращим.

У Сальвадора зібрала вроджений порок серця, тому, він готувався і репетирував не так активно, як інші учасники, а на репетиціях і зовсім його заміняла сестра Луїза, яка і написала для нього ту саму переможну пісню "Amar pelos dois".

Букмекери не відразу запримітили чоловіка, але потім все ж поставили його на друге місце, після перших репетицій. У день фіналу він змістив італійського учасника, і став фаворитом. Так і сталося.

Нагадаємо, що знайомі Каті Павленко з Go_A розкрили правду про її минуле до "Євробачення".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_A закохали в себе мільйони на фіналі "Євробачення" і повторили шлях Руслани.

Також Знай.uа писав, що Go_A розгойдали Євробачення своїм "Шумом", глядачі не витримали: "де аспірин?".