Відома українська телеведуча, зірка телевізійного проекту "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Зараз жінка продовжує ділитися знімками, будучи вагітною, про що стало відомо зовсім недавно в одному з роликів шоу - з Олею Поляковою.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/

Вона зізналася, що на даному етапі її життя, протягом перших тижнів літа, їй доводиться дуже багато літати, а також перебувати на зйомках заради телеглядача. Тому українці зможуть побачити результати старань вже зовсім скоро, в суботу, о 23:15 за київським часом.

"Світське літо👯 перельоти, зйомки... зйомки, перельоти та результати наших старань дивіться вже завтра о 23:15 на 1+1. @moi_sofism фото ❤️", - пише Катерина Осадча в публікації.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/

Фотографом виступила відома багатьом журі шоу ТМПУ на "Новому каналі" Софія Плакидюк. "Ще красивіше зробила вас вагітність🌷", "Яка ви красива❤️", "Красуня❤️ бережіть себе!", "Справжня красуня❤️", "Красива Катя - вся світиться щастям🌟💟🌟", "Красуня. Бережіть себе. 🔥🔥🔥🔥👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов "запанікував" перед пологами Осадчої: "Одвічна проблема"

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Катя Осадча в сукні кольору фуксії насолодилася райським відпочинком

Знай.ua писав, вагітна Катя Осадча видала, чи збирається в декрет: "Трохи відпочинку"