Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 43-річний артист розмістив на своїй сторінці в соцмережі барвисті фотографії, на яких він зображений біля таємничого водоспаду Капливець.

Відомо, що він розташований неподалік від міста Яремче в Івано-Франківській області України, при цьому точне місцезнаходження водоспаду на вказано на картах.

Саме тому до каскадного красеня приходить досить мало туристів. Однак Мірзоян знайшов це мальовниче місце і відвіз туди всю родину – дружину Тоню Матвієнко, доньку і двох синів.

"Ми його знайшли! Ще один в колекцію:)" - написав виконавець.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

донька Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко, фото з Instagram

15 червня Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко відсвяткували четверту річницю. Пара вирушила в Яремче, щоб там провести разом цю особливу дату.

Варто зазначити, що знаменитості зіграли весілля 15 червня 2017 року, і на заході були присутні 60 гостей. Медовий місяць вони провели разом в Таїланді.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян влаштував дітям свято на канікулах: їжте, поки мама не побачила.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала Арсена Мірзояна з несподіваного боку: грайливий і з мильними бульбашками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, як розвіяти дітей влітку: хапайте весла.

Також портал Знай.uа писав, як Тоня Матвієнко зарядила Арсену Мірзояну в обличчя: "Я потрапила!"