Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

Лише недавно виконавиця перестала публікувати знімки зі святкування десятиліття її дочки Софії, батьком якої виступає колишній чоловік виконавиці Мурат Налчаджіоглу. У дівчинки День народження був 9 червня 2021 року, а Ані Лорак показувала, який величезний торт був їй куплений, і як горіло небо через феєрверки.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

А зараз же вона опинилася на репетиції, в смугастому топіку, з голим животом і джинсах. В одній з рук вона тримає мікрофон і, посміхаючись, дивиться прямо в камеру. Жінка зізнається, що вона є вічним учнем, якій подобається дізнаватися щось нове і відкривати в собі щось нове.

"Досконалості немає меж! Я-вічний учень, мені подобається вчитися і відкривати в собі нові грані. Робота над собою не закінчується ніколи❤️", - пише Ані Лорак у публікації.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Коли дует з Лазарєвим", "Красуня😍", "З нетерпінням чекаємо Ваші виступ😍❤️", "Кароліна Ваша посмішка... відображає досконалість Вашої душі🔥🔥🔥👏👏👏😍 ", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак vs Настя Каменських: співачки поборолися в битві бікіні, українці вибирають

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак показала те, що зводить з розуму мільйони чоловіків: "Приголомшливо"

Знай.ua писав, Ані Лорак запалила небо заради 10-річної дочки Мурата: "Вірю в чудеса"