Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

18 червня 2021 року знаменитість святкує свій тридцять другий День народження.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

І зараз жінка опублікувала в Stories публікацію свого коханого Олександра Еллерта, на якій зображений особисто гуморист зі вставками невдалих фотографій Ксенії Мішиной навколо. "Холостячка" зазначила, що дуже його любить.

"Любимо тебе сильно)))", - написала вона в підписі до Stories.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

Олександр Еллерт в публікації розповів про те, що Ксенія Мішина у нього неймовірна різна. Бо вона може і сміятися, і гарчати, і пирхати, і цілуватися. Вона, якщо їсть в машині, за словами гумориста, то крихт завжди залишається більше, ніж було їжі спочатку.

"У 46 кілограмах живе мільйон різних Ксю... і я їм бажаю збільшуватися в багатогранностях, але залишатися в 46 кілограмах...", - пише Еллерт в публікації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Ксенії Мішиної 32: найяскравіші образи актриси від фатальної красуні "Холостячки" до дворянки в "Кріпосній"

Як повідомляв "Знай.ua", Эллерт зробив ризикований трюк за кермом заради "Холостячки" Мішиної: "Без рук можеш?"

Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина поскаржилася на егоїзм у відносинах: "Все будується на цьому"