Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

За її життям стежать більше 1,8 мільйонів чоловік, з якими зараз виконавиця поділилася розкладом своїх концертів, об'єднаних в тур під красивою назвою "Красиво". Тіна Кароль з'явиться в десяти містах протягом усього літа і частини вересня. Вона захотіла провести цей час разом зі своїми улюбленими фанатами.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

"Привіт, мої свої! Чекаю вас всіх на своїх концертах, в турі "Красиво". Давай проведемо цей час разом. 25/06 - Затока. 26/06 - Одеса. 16/07 - Київ. 17/07 - Черкаси. 12/08 - Одеса. 17/08 - Ужгород. 18/08 - Чернівці. 19/08 - Луцьк. 10/09 - Житомир. 13/09 - Чернігів", - пише Тіна Кароль у публікації.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

"Запоріжжя чекає 🥺", "Росія теж чекає Тіну і вірить, що коли-небудь дочекається🙏❤️", "Йду на все😎 😂", "Привіт, дуже сумуємо❤️. Чекаємо в Запоріжжі", "Розкішна ❤️🔥", "Тіна, а ми тебе чекаємо в Білорусі дуже💔", "Зовсім скоро побачимося. Вже дуже сумуємо і чекаємо нової зустрічі☺❤️", "Приїжджайте в Казахстан з концертами, Тіна! Ми вас дуже чекаємо☺️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль здивувала зухвалим зізнанням про дану Балану: "Я Ванга чи що?"

Як повідомляв "Знай.ua", Кароль в Казахстані проговорилася про почуття до Балану: "Наші серцеві струни"

Знай.ua писав, Тіну Кароль підловили на базарі серед черешні: як виглядає співачка в повсякденному житті