Телеведучий популярних проектів каналу СТБ Григорій Решетник показав багатотисячній аудиторії в соцмережі Instagram кумедну фотографію, на якій він корчить дивну гримасу. Варто зазначити, що підписників здивували перелякані очі шоумена.

Так, 37-річний артист поділився кадрами, на яких він сидить на блакитному дивані в незвичайному костюмі – піджаку в бордову клітинку, синій кофті, брюках і лоферах. У підписі до знімку Решетник поцікавився у фанатів, які у них плани на вечір.

"А що сьогодні вже п’ятниця? 🙀 Які у вас плани? #пятниця_развратниця", - написали Григорій.

"А чому так круто? 👏", "Якби не прочитала текст - подумала б, що ви Гріша злякались павучка на стелі, який вас в той момент сфотографував 🔥", "Прикольне фото 😂!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Решетник)
Коментарі, скріншот: Instagram (Решетник)
скріншот коментарів

Григорій Решетник, скріншот: Instagram
Григорій Решетник, скріншот: Instagram
Григорій Решетник, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що зірка "Холостяка" Григорій Решетник згадав сумне минуле: "Буду кабеля тягати". Ведучий здивував шанувальників незвичайним кадром.

Нагадаємо, Григорій Решетник надихнувся перед ефірами з Огнєвіч: "Час кохання".

Як повідомляв портал Знай.uа, Злата Огнєвіч вже у справі: Григорій Решетник злив перші кадри "Холостячки".

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник показав свою маленьку копію: майбутній "Холостяк".