Популярний український телеведучий, одна з головних зірок романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник продовжує радувати своїх мережевих шанувальників новими кадрами з життя. Цього разу Гриша поділився загадковим знімком просто з церемонії вручення нагороди "Людина року 2021".

Григорій Решетник на фото постав не сам, а з відомим актором, ведучим, шоуменом і чоловіком Каті Осадчої Юрієм Горбуновим. Про це стало відомо завдяки новій публікації Гриші Решетника в мережі Instagram.

Публікація Гриші Решетника, скріншот: Instagram
Публікація Гриші Решетника, скріншот: Instagram

"Людина року 2021", - коротко підписав публікацію Григорій Решетник.

Зірки були одягнені у святкові смокінги і позували фотографам на фоні вивіски 25-ї церемонії вручення премії "Людина року".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Віддані шанувальники вже поставили фотографії тисячі лайків, а також почали активно коментувати фото: "Це що холостяк 12 я не зрозумів?", "Вао Гриша, ви кращий!", "Людина року, моя дружина і вся команда Динамо Київ", "Ці 2 людини для однієї нагороди, ви найкращі".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Григорій Решетник днями розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram новим відео, на якій він з'явився з дружиною і мамою трьох дітей Христиною. На опублікованому ролику зоряна пара в українських національних костюмах на природі виконують пісню"Червона рута". В кінці відео Христина і Григорій танцюють вальс.

Раніше повідомляли, зірка "Холостяка" Решетник показав прихований талант, про який знала тільки дружина.

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостяка" Решетник продемонстрував всю зухвалість по дорозі на роботу: "Шкарпетки одягни".

Знай.uа писав, "Холостяк" Михайло Заливако запропонував українцям обрати переможницю проекту: "Решетник однозначно".