Відомий російський естрадний співак, актор і композитор Філіп Бедросович Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,7 мільйонів чоловік.

Зараз в TikTok з'явилося кумедне відео за участю виконавця, який був присутній на радіо і зіграв з ведучими в гру "Було/Не було". Більшість відповідей на питання були позитивного характеру і лише на деякі з них все ж відповідав "Ні". Наприклад, Філіп Кіркоров ніколи не боявся почути фразу "Я вагітна" і не використовує душ у ванній в якості мікрофона.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Також співак жодного разу не робив інтимну стрижку, ніколи не забував важливі дати під час роману з кимось, і його ніколи не "дратувало", коли плакала дівчина.
Ствердно Виконавець відповів на такі питання - брехав , що на ньому дорога річ, приймав з кимось ванну, засипав п'яним в машині, сидів перед телевізором, тримаючи руку в штанях, бив когось зі своїх підлеглих, займався любов'ю втрьох, йому дуже сподобалося і йому хочеться повторити як-небудь, він втягував живіт на фотографіях, йому і він робили еротичний масаж, також Кіркоров тікав від бійки, платив за інтим і одягав підроблені речі.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Але Філліп не надто часто плаче, не відправляє свої інтимні фотографії, хоча сам їх отримує і навіть розглядає, і не облизує пальці після їжі. А ще, серед худий, спортивної або повної дівчини - він вибере останню.

@dmitrievofficial

Самый честный гость, ахахаха #киркоров#былонебыло

♬ оригинальный звук - Валерий Дмитриев

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, остаточне "прощай" Пугачової: Кіркоров засвітився з довгоногою українкою і купою дітей

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода пояснила, чому Крапівіна її кинула: "Продюсерів більше не буде"

Знай.ua писав, Анастасія Стоцька показала підрослу дочку і сина-копію Кіркорова: "Вирішили повернутися"