Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Зовсім недавно артистка прокоментувала рішення Нателли Крапівіної з приводу припинення співпраці з виконавицею. Все це сталося після скандального висловлювання продюсера на адресу Філіпа Кіркорова і репера Дави. Лобода зізналася, що не підбадьорює подібні слова і вважає, що подібна форма вираження емоцій неприпустима.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/

Зараз же Світлана Лобода опублікувала відео, на якому виходить з вертольота з турецьким прапором і починає активно рухатися, танцювати, хоча, за її словами, їй важко орієнтуватися, в якому з міст вона знаходиться. Найімовірніше, все через щільний графік і частих перельотів.

"Вже складно орієнтуюся в якому Я місті... але продовжую танцювати😃🤩🤩А ти танцюєш? П'ятниця ж😃", - пише Світлана Лобода в публікації.

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

"Дивлюся 50 разів 💥", "Туреччина 🇹🇷 😂прапор на вертольоті🤗", "Під ваші пісні, якщо тільки😉 💃", "Дивлячись на вас, теж заряджаєшся позитивом❤️"," найкрутіший трек цього року!", "Ми будемо танцювати, якщо ви скажете дату виходу нового треку)))☺❤ ️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, останки рідного чоловіка Лободи були знайдені через 80 років: "У нас був шок"

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода пояснила, чому Крапівіна її кинула: "Продюсерів більше не буде"

Знай.ua писав, Світлана Лобода показала, як виглядала до народження дочок: різні люди