Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

Вчора, 18 червня 2021 року, знаменитість відзначала свій 32 День народження, в ході якого отримала безліч привітань від зірок українського шоу-бізнесу і простих українців. Ксенія під кінець святкування вирішила написати публікацію, в тексті до якої подякувала всім і кожному за те, що вчора її особисті повідомлення розривалися від теплих слів і красивих побажань.

Ксенія Мішина з сім'єю, фото з Instagram
Ксенія Мішина з сім'єю, фото з Instagram

"Я вірю в те, що такі сформовані і проявлені ваші почуття не пропадають в просторі, а обов'язково матеріалізуються і зараховуються в карму❤️ напевно в своїх минулих життях я надходила правильно і робила щасливими інших, якщо в цій мені повертається стільки вашої теплоти", - пише Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина, скріншот: Youtube
Ксенія Мішина, скріншот: Youtube

Зі свого боку "Холостячка" захотіла побажати українцям потужних і чесних рішень, а також те, щоб доля посміхалася їм, як вони зробили це на адресу Мішиної. Її 32 рік життя вона оголошує роком сім'ї, любові, прагнення зробити світлими і щасливими життя інших, і єднання.
Ксенія дуже хоче повернути людям те, що щодня приходить до неї самої. Але зробити це в кількості, багаторазово збільшеному.
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, закоханий Еллерт зробив бургер з "Холостячки" Мішиної: "46 кілограм"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенії Мішиній 32: найяскравіші образи актриси від фатальної красуні "Холостячки" до дворянки в "Кріпосній"

Знай.ua писав, Еллерт зробив ризикований трюк за кермом заради "Холостячки" Мішиної: "Без рук можеш?"