На сторінці в Instagram відомої української співачки MamaRika, яка нещодавно розповіла про свою вагітність сотням тисяч передплатників, з'явилося нове повідомлення.

На цей раз вагітна красуня опублікувала знімки в купальнику, демонструючи кругленький животик.

«Така, як є…із целюлькою, кругленька і трошки дурненька, ахахаха. Піймала сонця буквально на п'ять хвилин, і вже хеппі. Без вас не справлюся - 1,2 чи 3?», - написала співачка, публікуючи фото.

Треба зазначити, що співачка обрала для відпочинку біля басейну суцільний купальник трендового в цьому сезоні зеленого кольору та фактурою «в рубчик». Це зробило її трохи схожою на «кактус».

Однак прихильникам зірки такий образ припав до смаку, і вони не забарилися повідомити про це своїй улюблениці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

MamaRika. Скрін, Instagram
MamaRika. Скрін, Instagram

MamaRika. Скрін, Instagram
MamaRika. Скрін, Instagram

MamaRika. Скрін, Instagram
MamaRika. Скрін, Instagram

«Яка ж ти! Тобі дуже личить вагітність», «І найщасливіша!», «Найкрасивіша і найщасливіша, всі фотографії шикарні», «Це сама офігенна фігура», - запевняють майбутню матусю фанати.

MamaRika. Скрін, Instagram
MamaRika. Скрін, Instagram

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті: "Домовилися з охоронцем за пляшку пива, щоб він нас пустив пофоткатися нишком, поки ніхто не бачить".

Як повідомляв " Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу". Провінціалку з маленького містечка Червоноград, що на Львівщині, дуже полюбили глядачі.

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя: 31-річна артистка показала в соцмережі архівні весільні фотографії і повідомила, що в цей день святкує з чоловіком Сергієм першу річницю.