З'явилася інформація для відданих шанувальників співачки Марини Абросімової МакЅим, її підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Незважаючи на те, що тест на covid-19 показав у неї негативний результат, всі симптоми відповідають коронавірусу і переносить вона його важко.

У співачки майже сорок відсотків ураження легенів. За словами представників Максим, її ввели в стан штучної коми. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Співачка МакЅим, фото: Instagram
Співачка МакЅим, фото: Instagram

Лікарі співачки пояснюють, чому її помістили на апарат ШВЛ і ввели в стан штучної коми. Це рішення дозволить її організму більше сил витратити на боротьбу з хворобою і відновлення і менше – на підтримку себе самого в робочому стані.

Співачку "вимкнули", щоб їй було простіше впоратися з хворобою. Незважаючи на те, що у Максим майже сорок відсотків ураження легенів, лікарі дають позитивні прогнози щодо її стану. Відомо, що артистку відводила зі сцени Охорона, коли їй стало зле під час концерту в місті Казань.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"В якийсь момент у пацієнтки виникли проблеми з самостійним диханням, так як виросло ураження легенів. Спочатку лікарі спробували неінвазивну вентиляцію, але вона погано допомогла. Було прийнято рішення ввести Марину в штучну кому або, як це ще називається, медикаментозний сон, щоб знизити навантаження на внутрішні органи, запобігти кисневому голодуванню", — розповіло журналістам джерело в лікарні, де знаходиться зірка.

Раніше повідомляли, Аліна Гросу оголилася прямо в літаку після "пропажі": "Додому...".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль вразила екстремальними трюками на мотоциклі: "Це дуже небезпечно".

Знай.uа писав, Кароль в Казахстані проговорилася про почуття до Балана: "Наші серцеві струни".