У Ялті один з найсильніших потопів за сто років. В Інтернеті з'явилося ряд відеозаписів, який показує як вода несе сміття в Чорне море.

Протягом минулої доби в курортному кримському місті випало сто тридцять п'ять міліметрів опадів, що перевищує місячну норму втричі.

Бурхливі водні потоки мчали вулицями, що спускаються зі схилів гірської гряди, піднімаючи і несучи автомобілі, вуличні меблі, кришки каналізаційних люків і сміття.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Люди фіксують, як величезна кількість рідини зносить цілі автомобілі, припарковані біля тих чи інших житлових будинків.

Крім цього, в Інтернеті з'явилося ряд відеозаписів, які демонструють як вода несе каламутні сміттєві потоки води в Чорне море. Це призводить до того, що сам басейн цього водного об'єкта забруднюється з неймовірними темпами.

Яе результат, в акваторії Ялтинського морського вокзалу і вздовж набережної вода придбала темно-коричневий колір.

У місто близько вісімдесяти семи випадків потоплення, в результаті довелося масово евакуювати людей. Так 281 людина була евакуйована, 11 отримали травми.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав Точний прогноз. Такого літа давно вже не було в наших краях, до чого готуватися.

Також портал Знай.ua писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: + 40 градусів і бурі.