Українець з карткою " Ощадбанку "в беззвучному режимі втратив доступ до грошей: "Лежить у відділенні..."

Буквально за останні кілька місяців українці стали все частіше і частіше скаржитися на сервіс одного з найбільших державних банків України "Ощадбанк". Так, українець, який є переселенцем заявив, що його картку анулювали без повідомлення. Ніхто і пальцем навіть не поворухнув, щоб попередити про закриття рахунку.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Ківа, Третьякова, Рудик та інші нардепи назвали зарплати для гідного життя українців: від 5 до 36 тисяч

Журналісти запитали у народних депутатів, якою, на їхню думку, має бути зарплата українців, щоб забезпечити гідне життя. Чиновники не зійшлися на єдиній сумі і називали різні цифри - 1€, 20, 22-24 тисячі гривень тощо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте найбільше відзначилася народний депутат від Партії " Слуга народу "Галина Третьякова, яка раніше заявляла, що у безробітних людей народжуються діти"низької якості".

Аліна Гросу оголилася прямо в літаку після "пропажі": "Додому..."

Чотири дні користувачі не бачили ніяких публікацій з боку виконавиці. Вона викладала відео, на якому була відображена в шикарній сукні, створеній спеціально для подорожей.

Аліна цікавилася, чи не сильно оголена в цьому вбранні. А зараз опублікувала знімок, вже будучи в літаку і демонструючи спортивний животик.

Не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені

У Кемеровській області Російської Федерації сталася авіакатастрофа, в результаті якої загинули 4 людини. Ще 17 постраждали, кілька з них перебувають у важкому стані.

Про те, що літак Л-410 з парашутистами на борту зазнав аварії в Кемеровській області, пишуть російські ЗМІ. У мережі з'явилися фотографії та відео з місця події.

Зазначається, що судно здійснило жорстку посадку в районі села Журавльово.

Авіакатастрофа в Кемеровській області РФ, фото: Телеграм / Lshot
Авіакатастрофа в Кемеровській області РФ, фото: Телеграм / Lshot

Госпіталізована співачка МакЅим в комі, Шанувальники не знаходять собі місця: "Підключили до ШВЛ"

З'явилася інформація для відданих шанувальників співачки Марини Абросімової МакЅим, її підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Незважаючи на те, що тест на covid-19 показав у неї негативний результат, всі симптоми відповідають коронавірусу і переносить вона його важко.

У співачки майже сорок відсотків ураження легенів. За словами представників Максим, її ввели в стан штучної коми.

Співачка Максим, фото: Instagram
Співачка Максим, фото: Instagram