Василь Ломаченко показав, яким чином він плаває на тлі пальм. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Василь Ломаченко має величезну аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там він зібрав практично двомільйонну армію шанувальників, в такий спосіб обігнавши свого колегу Олександра Усика майже в два рази.

Попри те, що він програв свій останній бій американцеві Теофиму Лопесу і втратив три своїх титули, українець не здається і сподівається повернути всі свої нагороди. На цей раз Ломаченко доведеться зустрітися з японським боксером Масаеші Накатані. Бій пройде в уже 26 червня в Лас-Вегасі.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зараз чоловік, по всій видимості, знаходиться в Каліфорнії, де проводить старанно тренування, готується до боїв, а також розслабляється.

Нещодавно він опублікував відео, на якому він плаває в джерелі на тлі пальм. Користувачі Instagram активно прокоментували пост українця.

"Не наш лиман, звичайно, але зійде"; "Віримо в тебе брат"; "Чемпіон", - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше Ломаченко після бою з Лопесом ліг під ніж хірурга - 12 раундів практично з однією рукою: "відколов шматок..."

Як повідомляє портал "Знай.ua" Важкоатлет Олександр Усик побився з кумом Василем Ломаченком: "дівчинці не можна бити мужика". Олександр Усик влаштував поєдинок з Василем Ломаченком поза боксерським рингом

Також "Знай.uа" писав, що Боксер-чемпіон Василь Ломаченко підкорив українок майже голий, в одних мокрих трусах.