В окупованій Ялті внаслідок потопу, після сильних злив затопило місцевий крокоділяріум.

Про це передають російські ЗМІ, посилаючись на директора розплідника Віктора Жиленко.

Повідомляється, що крокоділяріум затопило в п'ятницю, 18 червня. Приміщення з рептиліями затопило майже до стелі, що і дозволило крокодилам вибратися на волю.

За словами Жиленко, в останні секунди вдалося майже всіх евакуювати і відвезти в Алуштинський акваріум. Також він розповів, що після потопу в приміщенні залишилося близько 20 сантиметрів простору між стелею і водою, завдяки цьому, "всі, хто хотів вижити, плавали і дихали".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"У Ялтинському розпліднику крокодилів кілька десятків рептилій втекли після потопу на вільний вигул. Кажуть, на вулицю вони так і не потрапили, але тепер, якщо ялтинцю здається, що його під водою щось кусає, то, скоріше за все, не здається", - пожартували в телеграм-каналі Perepichka News.

Нагадаємо, раніше Окупований Крим накрила потужна стихія, затопило все-плаваючі машини і "акваріуми" в переходах

Як повідомляє портал «Знай.иа» У затопленому Криму рятувальники супроводжують човни вплав: "Бойові Дельфіни"

Також «Знай.иа " писав, що Про дачу доведеться забути — українцям заборонили мати нерухомість в окупованому Криму