Зірка серіалу "Величне століття", який зіграв султана Сулеймана, Халіт Ергенч готується знову стати батьком.

Про це пише HELLO.RU.

Радісною новиною поділилася актриса і дружина Эргенча Бергюзар Корель. Актриса опублікувала відповідний пост на своїй сторінці в Instagram.

Майбутня багатодітна мати розсекретила і стать дитини. У сім'ї акторів буде дівчинка.

"Бачить Бог, я так цього хотіла. Нехай наша сім'я буде ще більше і ще щасливіше. І нехай буде дівчинка! Спасибі моїй дорогій подрузі, яка влаштувала для нас це свято, зібрала всіх. Мої рідні, мої друзі, всі вони всі раді за мене. Ми були так схвильовані новиною, що буде дівчинка, що захотіли поділитися своїм щастям і з вами"– - написала в пості Бергюзар Корель.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Вже в кінці травня в ЗМІ почали ходити чутки, що Бергюзар вагітна третьою дитиною, але підтвердити цю новину актриса вирішила тільки зараз. Сам же Халіт, як йому притаманне, про особисте життя не поширюється.

Відзначимо, що 51-річний Халіт Ергенч і 38-річна Бергюзар Корель виховують двох синів. Старшому Алі взимку цього року виповнилося 11 років. А молодший народився 8 березня 2020-го.

Нагадаємо, раніше Зірку "чудового століття" засудили за відвертість під час Рамадану: "я живу так, як подобається мені"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірка серіалу "Постукайся в мої двері "показала" любов "від сонця:" була три хвилини"

Також «Знай.иа " писав, що Зірка "чудового століття" Мер'єм Узерлі здалася без грама косметики: "Нереально"