Єлизавета Друга щороку приїжджає на кінські скачки і привертає увагу британців. Про це повідомляє телеграм-портал"Культурна пральня".

Єлизавета Друга у свої дев'яносто п'ять років є найбільш довгоживучим британським монархом, самим довгоживучою жінкою-главою держави у світовій історії, найстарішою з нині живих монархів.

Королева є символом того, що британський народ підтримує монархію у Великій Британії. Королева була і залишається незмінно високою, як і її особиста популярність.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однією з особливостей британської королеви є дотримання традицій. Зокрема вона щороку відвідує перегони. Через що деякі букмекери приймають ставки не тільки на коней, але і на колір капелюха, в якому приїжджає королева.

Цього року вона відвідала закриття перегонів Royal Ascot і вибрала бірюзовий колір.

Відзначимо також, що Британські букмекери люблять пропонувати цікаві ставки щодо королівської сім'ї. Зокрема, раніше місцевим жителям було запропоновано вгадати ім'я сина принца Гаррі і Меган Маркл, а також визначити Місяць його народження.

Також британці ставлять на те, чи повернеться принц Гаррі У Велику Британію або він залишиться в США.

Раніше ми повідомляли, про расизм до Меган Маркл знімуть фільм, дружину принца Гаррі майже довели до самогубства.

Як повідомляв "Знай.uа", як принцесу Діану обманом затягли на фатальне інтерв'ю, фальшива довідка про аборт няні і банківські виписки.

Також "Знай.uа" писав, що архівне фото принца Філіпа розвіяли чутки про спорідненість принца Гаррі.