28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов останній випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань після 11 сезону з Михайлом Заливако.

Відкинута Юля "Зайка" досить часто радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. А зараз дівчина і зовсім опинилася в студії телепередачі ПравдаТУТ LIVE, в ході якої розповіла про пошуки другої половинки.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

— На яке побачення ти б ніколи не пішла вперше?

"На кладовищі... На перше побачення я ходжу вдень, не ввечері, в людному місці", - зізналася Юля"Зайка".

— Як ти вибудувала всередині себе характер, внутрішню силу того, що ти себе любиш?

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Перш за все, коли дивишся проект, ти зі своїми недоліками стаєш віч-на-віч. Спочатку це шок. По-перше, ти знаєш, як це було. Потім ти дивишся на це з боку. Іноді соромно. Круто те, що я зрозуміла - я не ідеальна. Не потрібно себе оцінювати тільки з хорошого боку, а на негативні сторони закривати очі. Прийняти себе з різних сторін і знати, що це нормально. Коли є моменти слабкості, а вони є у всіх - ми починаємо себе звинувачувати: я недостатньо хороша мати, недостатньо хороша дружина. Не треба так думати... Нас люблять за наші недоліки. Я часто пишу в своєму Instagram, що я неідеальна і шукаю такого ж неідеального чоловіка, як і я", - розповіла фіналістка "Холостяка".

"Зайка" Юля, скріншот: Youtube
"Зайка" Юля, скріншот: Youtube

— Ти б комусь порадила піти на шоу?

"Були різні етапи. Я спочатку радила, потім "ні, ні в якому разі туди не йдіть", потім знову... Зараз минув час і я можу більш об'єктивно оцінити, насправді - так, я б радила піти. Якщо буде така можливість пройти кастинг. Ясна річ, що тільки одна знайде свою любов серед 30 дівчат. Але навіть, якщо ви не знайдете свою любов, можливо, ви знайдете себе. Часом це буває цінніше", - зізналася дівчина.

Нагадаємо, Юля "Зайка", Джессіка і Дана "напали" на колишніх Ксенії Мішиної з "Холостячки": "Дивлюся і ржу"

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" сіла прямо на губки з іншою дівчиною: "Холостяк" Заливако про таке навіть не мріяв

Знай.ua писав, Юля "Зайка" знайшла заміну "Холостяку" Заливако: летить на Відпочинок з красенями