На сторінці в соцмережі Instagram дружини відомого українського телеведучого Микити Добриніна, переможниці шоу" Холостяк " Дар'ї Квіткової, з'явився новий пост.

Дівчина, яка регулярно розповідає, як проходить її вагітність, поділилася своїми думками з приводу того, як важливий життєвий досвід.

"Іноді наші руки опускаються занадто рано. Буває, ми даємо задню за крок до бажаного успіху. У житті кожного з нас різна кількість закритих дверей. Комусь достатньо однієї спроби, а хтось використовує всілякі варіанти і тільки через 10 відмов домагається мети. Це зовсім не означає, що хтось краще або більш везучий. Це означає, що досвід даних ситуацій важливий у нашому життєвому шляху", - вважає вона.

Квіткова також порадила підписникам цінувати будь-які моменти і будь-який досвід, який трапляється в їхньому житті.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

У коментарях красуні подякували за цінні рекомендації.

"Спасибі за цей пост! Коли ми тільки переїхали в Америку, було дуже важко, довелося дуже багато і наполегливо працювати, щоб досягти того рівня життя, який є зараз. Найголовніше-ніколи не потрібно здаватися. Багато хто думає, що змінять місце проживання і станеться диво, не відбудеться. Часто люди просто опускають руки, стикаюся з найменшими труднощами. Я вірю, що якщо мислити позитивно і робити все можливе і неможливе, то успіх неминучий. Якою б безнадійною не була ситуація", - пише одна з фанаток Квіткової.

"Досвід і навички - це цінні речі, яких у нас ніхто ніколи не відніме», - додає інша читачка.

Нагадавши, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова згадала про знаменну дату з чоловіком: "Цілий рік". Дівчина поділилася важливою для неї подією.

Як повідомляв портал " Знай.ua", дочка Пугачової Крістіна Орбакайте похвалилася своїм чоловіком: "Ідеальна пара". З'явилася фотографія дочки Алли Пугачової зі своїм чоловіком.

Також " Знай.ua " писав, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова розповіла про свої цінності: "Працює, як магніт". Дівчина виставила новий пост