На сторінці в соцмережі Instagram відомого українського телеведучого Андрія Джеджули з'явився новий пост, присвячений Дню батька.

"Папуля! З днем батька тебе! Будь здоровий! А зараз це особливо необхідно! У тебе не простий характер, і він якраз навчив мене виживати в непростих ситуаціях! Ніколи не забуду, як ти опинився саме в потрібному місці і в потрібний час, коли твоя допомога була дуже потрібна! Хочу, щоб і у мене така чуйка була по відношенню до синочка і донечки! Я тебе люблю!", - пише він.

У коментарях підписники телеведучого приєдналися до привітань.

"З Днем батька і тебе, кум! Нехай у домі вашому завжди панує мир і благодать", - пише кума Джеджули.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Вітаю зі святом! З Днем батька! Найкращі побажання!", - додає інша читачка.

"Здоров'я татові, він у тебе крутий!!! А ще ти справжній син, що так стоїш за батю", "Вітаю тата! Здоров'я йому", - зазначають фанати телеведучого, який нещодавно став батьком вдруге.

Раніше ми повідомляли, побита дружина Андрія Джеджули народила дочку і розповіла про зруйнований шлюб. Дружина Андрія Джеджули Юлія, яка перед пологами звинуватила його в побитті і моральних знущаннях розповіла, як спілкується з чоловіком зараз.

Як повідомляв " Знай.ua", Андрій Джеджула розповів, як впливає на нього Великий піст. Целібат в цілому-відмова повністю від інтиму, партнера, і в принципі це обітниця безшлюбності. Але, як зізнається шоумен, це явно не для нього.

Також " Знай.ua " писав, що Андрій Джеджула втратив найріднішу людину 8 березня, розповів про це після пологів.