Відомий український футболіст Андрій Ярмоленко дав відверте інтерв'ю журналісту та коментатору Віктору Вацко. Футболіст розповів про бійку з Тарасом Степаненко та чи повернеться у "Динамо".
Андрій Ярмоленко зізнався, що за всю його спортивну кар'єру, найбільший штраф, який йому довелося заплатити це 50 тисяч доларів. Таку суму йому довелося викласти за те, що у молоді роки він пішов гуляти після 22:00. Варто зазначити, що у команді "Динамо" було провило, що пізно ввечері футболістів у місті не повинні бачити.
При цьому Ярмоленко зізнався, що за бійку з футболістом Тарасом Степаненком штраф на нього не накладали.

Андрій Ярмоленко, кадр з матчу
Андрій Ярмоленко, кадр з матчу

"Не було штрафу. Якщо мене там оштрафували б й на 100 тисяч, то я б заплатив, адже якщо дурак, то дурак. Зробив погано - плати. Я вибачаюсь перед ним, мені дуже соромно. Якби мене запитали, який момент в житті ти б хотів змінити, то я б обрав цей момент. Цей вчинок взагалі фу", - розповів він.

Також Андрій Ярмоленко розповів чи повернеться до футбольного клубу "Динамо". При цьому футболіст наголосив, що своє майбутнє бачить тільки у Києві.

Ярмоленко. Скрін, відео YouTube
Ярмоленко. Скрін, відео YouTube

"Мені не цікаво закордоном. Це інший менталітет. Я там у гостях, а в Києві я себе почуваю вдома і я думаю навряд щось зміниться. От, наприклад, у Києві у мене є своя квартира, але коли ти приїжджаєш до батьків і заходиш у свою кімнатку і одразу якась ностальгія ти згадуєш моменти смішні. Для мене Київ це мій дім в майбутньому", - зізнався він.

При цьому Андрій Ярмоленко зізнався, що мало шансів на те, що українці знову побачать його у складі київського "Динамо".

Нагадаємо, Україна - Північна Македонія: стартував матч Євро-2020 після поразки нашої збірної Нідерландам

Як повідомляв Знай.ua, вагітна дружина Зінченка Влада Седан потужно підтримала збірну перед Євро-2021: "Яка чарівна, в національних кольорах"

Також Знай.ua писав, гол Ярмоленко претендує на звання кращого м'яча 1-го туру Євро-2020: буде протистояти Роналду