Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма частенько ділиться з шанувальниками всілякими публікаціями з подробицями про особисте або творче життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

20 червня 2021 року в Україні відзначають цілих три свята, один з яких більш сімейний, другий Професійний, а третій - церковний. Йдеться про День батька, День медпрацівника і Святу Трійцю. З першим із зазначених свят, Влад Яма і пов'язав новий пост, в якому зазначив, що вже п'ять років і сам є його частиною після народження Леона.

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/

Однак згодом слова звернулися в бік саме його батька, який для танцюриста виступає кумиром. Влад завжди хотів бути схожим на тата-сильним, працьовитим і дисциплінованим.

"Тато, ти мій кумир. Я завжди хотів бути схожим на тебе. Бути таким саме сильним, дисциплінованим і працьовитим. Так само любити дружину і дітей. Нести відповідальність за свої вчинки. Цінувати сім'ю найбільше. Сподіваюся, поки виходить) Люблю тебе! Дружина і онук приєднуються!..❤", - пише Влад Яма в публікації.

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
"Мій батько не дуже хороша людина в житті, він не дуже добре ставиться до нас з мамою, тому я не люблю відзначати День батька, у в моїй сім'ї немає хорошого батька♪А вашого тата я вітаю з днем батька♪", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, улюбленець Кароль Даніель Салем випробував на міцність ноги Влада Ями: "Всім бажаю..."

Як повідомляв "Знай.ua", син Григорія Чапкіса прокоментував теплі слова Зеленського з приводу батька: "Тато-легенда"

Знай.ua писав, Влад Яма "замінив" свої ноги через Лесі Нікітюк і Каті Павленко з "Go-A": "Якщо шорти..."