Володимир Зеленський привітав свого батька зі святом. Відповідний пост з'явився на його офіційній Instagram-сторінці.

Сьогодні, 20 червня, країна святкує День батька. Традиція святкування цієї дати саме в третю неділю червня пішла з США, і була покладена Сонорою Смарт Додд у 1910 році. З двадцятого століття його святкує більшість держав світу.

Це національне свято в Естонії, Самоа і, відповідно, в Південній Кореї, де відзначається День батьків. Свято доповнює аналогічні святкування на честь членів сім'ї, такі як День матері, день братів і сестер і День бабусь і дідусів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Україна почала святкувати це свято в третю неділю першого місяця літа з 2019 року після відповідного указу Володимира Зеленського.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський опублікував привітання своєму батькові в цей знаменний день. На честь цього він опублікував фото свого батька і показав себе в кумедній шапці.

Стати батьком - це велике щастя. Бути батьком - це велика відповідальність. Бути хорошим батьком - це велика праця. А бути сином такого батька особисто для мене - це велике щастя, велика праця і велика відповідальність одночасно. Знаю про це точно і відчуваю все своє життя
, - повідомив український президент.

Також він додав, що мати уважного захисника і друга - це справжня честь для нього.

Нагадаємо, Володимир Зеленський показав, ким потрібно пишатися в Україні, і це не політики

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська відправила чоловіків у декрет і придумала для них ще дещо: "На власному досвіді"

Знай.ua писав, приймальню Зеленського прикрасили в стилі "Піратів Карибського моря": штучні джунглі серед бетону