Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйонів людей.

Сьогодні, 20 червня, в Україні відзначають День батька. На честь цього сімейного свята дружина коміка Вікторія Ткач написала цілий пост-привітання адресований Юрію. Адже відомо, що подружжя виховує 6-річну доньку Лізу, яку шанувальники зіркової пари називають "крихітка Ліззі".

Відповідне привітання з'явилося на особистій сторінці Вікторії в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 280 тисяч шанувальників.

Юрій Ткач з донькою, фото з instagram
Юрій Ткач з донькою, фото з instagram

Як зазначила дружина Ткача, то для Єлизавети її тато "особистий світ любові, добра, ласки і турботи". До того ж маленька Ліззі справжня копія свого зіркового татка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Юрій Ткач з донькою, фото з instagram
Юрій Ткач з донькою, фото з instagram

"Для неї ти цілий всесвіт…)))
Ти її особистий світ любові, добра, ласки, ніжності і турботи…
Ти той, в кому вона впевнена як ні в кому іншому…)))
Її безумовна любов до тебе, це дзеркало твоєї до неї ... ❤️
Я із захопленням дивлюся на те, яка ж вона копія тебе ..)))
І з розчуленням за тим, як вона намагається багато в чому тобі наслідувати…))))
Ти її тато ..))))
І це так чарівно...❤️
З Днем тата!
З твоїм днем @yuriy_tkach ❤️",- написала Вікторія і виставила архівні знімки Юрія і донечки.

Юрій Ткач з донькою, фото з instagram
Юрій Ткач з донькою, фото з instagram

"Ви дуже класна сім'я 😍. Нехай у Вас все буде добре ❤️🙌", " одна особа))", "копія тата, красуня,з днем батька Вас Юрій Ткач", "це не копія, це ксерокс Юри, і взагалі одним словом ви супер сім'я!!!!🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач з "Квартал 95" приручив пухнастих "вовків" посеред Києва: "красені"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Ткача з "Кварталу 95" похвалилася скромним відпочинком: відправив на Азовське море

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" рвонула на відпочинок без чоловіка і пошкодувала про це