У понеділок, 21 червня, українців чекає спекотна і сонячна погода. Тільки на Прикарпатті, Буковині та Львівщині пройдуть дощі.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Незважаючи на дощі в трьох регіонах України температура повітря на Заході коливатиметься від +27 до +29 градусів. На Сході країни буде справжня спека, стовпчик термометра підніматиметься до +32 +34 градусів.

Спека в Україні, фото kiev.vgorode.ua
Спека в Україні, фото kiev.vgorode.ua

За прогнозами синоптиків, у північних областях буде сонячно. Температура повітря днем підніметься до +29+32 грасудов. На півдні також без опадів. Там слід очікувати температуру повітря в межах +27 +31 градусів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У Києві, 21 червня, як і майже по всій території країни, – тепла, навіть спекотна погода. Вдень температура повітря підніметься до +30 +32 градусів.

Вітер південно-східний, 5-10 м / с.

Народний прогноз погоди

21 червня відзначається день пам'яті великомученика Феодора Стратилата. У народі святого називали Колодязником, оскільки це був день тих, хто копав криниці. Наші пращури говорили, що "Стратилат грозами багатий" - з цього дня наступала пора літніх гроз. Примітили у давнину, якщо під час грози добре чути грім, то варто чекати на затяжну негоду. Також в цей день звертали увагу на росу: якщо багато роси, то урожай буде хорошим. 21-22 червня - день літнього сонцестояння.

Нагадаємо, раніше У ряді українських міст стався справжній потоп: ловлять карасів руками в парках

Як повідомляє портал «Знай.иа» Негода наробила біди на Харківщині, підтоплено 26 будинків: рятувальники роблять все можливе

Також «Знай.иа " писав, що В Україні напередодні дня літнього сонцестояння і Трійці температура підніметься до +33: де буде особливо жарко